Читај ми!

Mansarda, Kiki

Mansarda je mesto gde se okuplja komšiluk. Stan u potkrovlju je mesto gde se prepliću priče iz života naših junaka, a oni su različitog životnog doba i bave se raznim poslovima.

U seriji svako ima svoje mesto - svi su glavni likovi, pa ipak se sve vrti oko Vere, a ona je - gluva. To što je ona takva nije ni otežavajuća, a ni olakšavajuća okolnost, ona je prosto deo komšiluka koji se voli i slaže.

Skoro svi likovi sa mansarde su tu. Normalno, prošlo je pet godina, ali karakteri naših glavnih junaka nisu se izmenili. Kućni savet zaseda, a na dnevnom redu je, organizacija dočeka Markove devojke Kiki. Gvozden, Kruna i Vera čekaju je na aerodromu, a ipak se oni tu ne nalaze...

Glumci u seriji su: Vera Jovanović, Svetlana Bojković, Miša Janketić, Sloboda Mićalović, Aljoša Vučković, Milić Vukašinović, Ana Maljević, Draginja Mileusnić, Sonja Živanović, Marina Lazarević, Nikola Fišeković, Srđan Jovanović, Marko Stojanović ali i deca iz škole za učenike oštećenog sluha "Stefan Dečanski".
Autori serije su: Urednik i izvršni producent: Kosovka Ivković-Bobić, scenaristi: Nataša Drakulić i Aleksandar Đaja, scenograf Draško Ivković, kostimograf Dalibor Stojićević, montažer Milina Trišić i direktor fotografije Periša Đinđić. Reditelj je Filip Čolović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво