Znanje imanje

Kuhinje sveta su nam pokazale da u tanjiru možemo da upoznamo klimu, geografiju i tradiciju jedne zemlje. Ako smo spremni da udružimo inovacije i običaje, onda idemo u zanimljivu i ukusima bogatu budućnost.

Zato u ovom izdanju Znanja Imanja govore: Jovan Lazarević iz sela Kujavica kod Šapca- kako ekonomija povećava hektare lekovitog bilja i čemu godi Angelika.

Boris Berisavljević- o praksi u proizvodnji mesa i mleka u Kanadi.

Milanče Miletić iz Župe zašto je sir sa pršutom osvojio kupce.

Antonije Jovanović iz Arilja dokle je sve stiglo sušeno voće u medu u diplomatskom paketu.

Urednik: Jasmina Nikitović Stojičić
Novinari: Ljiljana M. Petrović, Dragana Popov

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара