Moja generacija Z, 35. i 36. spojene

Igrana serija "Moja generacija Z" govori o tinejdžerima koji su nasledili čuvene "milenijalce", odnosno o maturantima jedne beogradske gimnazije (rođenim 2000-te, u godini Zmaja po kineskoj astrologiji).

Bojana konačno snima svoj odgovor Mihajlu, ali ga, ipak, ne okači na Izazov, jer vidi snimak Mihajla i Ivane, koji je veoma uznemiri. Celo društvo čestita Mihajlu što je smuvao Ivanu, a Bojana pati... Profesorka Tamara razotkriva Vasinu prevaru sa pismenim zadatkom, ali mu daje šansu da ispravi grešku: za tri nedelje mora da savlada sve gradivo, ili će ga prijaviti direktoru škole... Adrijana nagovara Bojanu da odu zajedno na FDU da se malo upute u tamošnje studije, a Borko na ulici slučajno ugleda Ljiljanu i razrednog i otkriva da su u vezi...

Marija ide na časove samoodbrane kako bi se izborila sa strahom i panikom koju oseća od kako je naletela na svog najvećeg fana. U tome ima pomoć Mine koja već godinama trenira borilačke veštine. Milan se suočava sa majkom koja sve vreme zna da je njegov otac u Beogradu ali da ne želi da im se vrati. Darko umesto na trening, vodi Deanu u bioskop. Na putu ka kući naleću na njegovog besnog oca.

Reditelji: Miloš Petričić, Milan Konjević, Branko Vučić i Kosta Ristić.
Urednik serije: Marko Novaković
Scenaristi: Vladimir Simić, Vladimir Ćosić, Milena Depolo, Milan Konjević, Nina Džuver i Branislav Černjev
Uloge tumače: Predrag Vasić, Jovana Milovanović, Katarina Živković, Nikola Stanković, Jana Milosavljević, Nemanja Rafailović, Kristijan Marković, Nenad Petrović, Isidora Građanin, Nikola Malbaša, Kristina Jeftović, Sava Stojanović, Stefan Vukić, Ivana Adžić, Milan Zarić, Vanja Jovanović, Matea Milosavljević i drugi.

Коментари

Operacija ingvinalne kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.
Pornografija
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут
Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено