Čekajući vetar

Ekološki magazin

Šta je ajurveda i otkud ona u Srbiji ? Koji su njeni osnovni principi, kako izgleda pregled ? Šta je pulsna dijagnostika i kakve nam informacije može dati ? Šta se podrazumeva pod dnevnom rutinom i zašto je ona značajna ? O zdravoj ishrani, začinima, odnosu zvanične medicine i ajurvede, značaju pozitivnog razmišljanja i joge - govori dr Gordana Marković.

Dvadeset sedam kostiju i sedam hiljada nervnih završetaka na prosečno tridesetak santimetara prostora. Uglavnom bez znanja i svesti o ovim fascinantnim činjenicama, teramo stopala da nas nose, ne pružajući im negu i pažnju kakvu zaslužuju, često ih maltretirajući neadekvatnom obućom, prekomernom težinom i lošim položajem tela. Čućete Mariju Radović iz Centra za stopala "Korekt".

Podsećamo vas da u Galeriji Prirodnjačkog muzeja na Kalemegdanu možete da pogledate izložbu "Meteoriti - glasnici svemira". Prikazani su naši najpoznatiji, najvredniji i najstariji eksponati: Sokobanjski, Jelicki i Dimitrovgradski meteoriti, koji su u Muzej dospeli zaslugom velikana naše nauke, Jovana Žujovića i Josifa Pančića.

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво