Читај ми!

Besplatne obuke za nezaposlene žene

Promene koje je donela pandemija u naše živote – ne moraju i nisu uvek samo nepovoljne. Mnogi su ih iskoristili da – pokušaju drugačije, da nauče nešto novo, da se povežu sa nekim novim ljudima.

U Čačku, recimo - podaci Regionalne privredne komore Moravičkog i Raškog okruga, pokazuju da privreda ovog kraja, beleži blagi rast izvoza, i pad uvoza. Obuke i sticanje novih veština i znanja su i dalje u trendu, a sada su se priključile i preduzetnice koje će tokom marta organizovati besplatnu obuku za nezaposlene žene - u pletenju, heklanju i dekupažu.

Vlada Srbije je utvrdila koeficijent za obeštećenje umesto vraćanja imovine - time bi postupak počet pre 10 godina, mogao biti završen u narednih 3-4. Kako i pod kojim uslovima - saznaćete od Nikoline Miljković.

U našoj redovnoj rubrici - Pitanje jutra, govorimo o temi koju ste vi predložili: radu profesionalnih upravnika zgrada, ali i donosimo razgovor sa predsednikom tog udruženja.

Otkrivamo uzroke prekomernog noćnog znojenja, razlike i razloge za onlajn i galerijsko predstavljanje umetnika i donosimo informacije iz Evrope.

Kao i svakog radnog dana - na kraju emisije čućete još jedan „karavančić".

Sa vama je Ružica Zorkić

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се