"Roze dame" veslaju na Adi Ciganliji

Već drugu godinu zaredom, u okviru šestog Dragon festivala na Adi Ciganliji, održaće se revijalna trka "roze dama". U njoj će veslati žene, koje su pobedile rak dojke, promovišući na taj način prevenciju, rano otkrivanje i borbu protiv te bolesti. U program će nam se uključiti predstavnica Roze dama  i naša koleginica Zorica Kubiček.

Ovog vikenda se u Vrnjačkoj banji održava 52. "Srbija reli" u  organizaciji Auto moto saveza Srbije. Prijavilo se skoro 60 posada, a kakva je konkurencija i ko su favoriti reći će nam Petar Matović, generalni sekretar Sportskog auto i karting saveza Srbije.

Juče je u Beogradu počela 51. Radost Evrope, događaj koji je svake godine okupljao decu iz cele Evrope. Ove godine, zbog pandemije virusa korona sve je drugačije. O specifičnosti ovogodišnje organizacije Radosti Evrope, razgovaramo sa Ivanom Teodorović Stojanović.

Čućemo i koliko je roma, đaka Osnovne škole Dragomir Marković u Kruševcu dobilo tablete, kako se  korisnici Dnevnog boravka "Duga" iz Leskovaca provode  na planini Vidojevici, ali i kako u 80.godini izgleda napustiti grad i nastaviti život na selu.

Sa vama je Elizabeta Arsenović.

 

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се