Talasanje - Šetnja

U današnjoj Šetnji ugostićemo predstavnike dve organizacije u kojima mladi ljudi rade na priređivanju izuzetno intrigantnih i interesantnih događaja - članove kruga standup komičara Standup.rs i članove Kluba studenata etnologije i antropologije.

Standup komedija je u usponu u Srbiji, sa nekoliko večeri svakog meseca na kojima publika može čuti poznate i nove komičare, a naši gosti biće Marija Rakočević ispred kluba Standup.rs i komičari Ana Zlatanović i Raša Nestorović. Pitaćemo ih koje teme naša publika i naši komičari najviše vole, postoje li teme koje se zaobilaze i kako gledaju na druge komične forme koje su doživele veliki uspeh u novije vreme, kao što su internet satira i šaljivi TV programi posvećeni ozbiljnim temama.

Klub studenata etnologije i antropologije po mnogome se razlikuje od sličnih klubova koji okupljaju akademce drugih poziva, budući da članovi ovog kluba rade na organizaciji javnih tribina o kojima se diskutuje o mnogim pitanjima savremenog života. Položaj žena u društvu, uloga politike u životu pojedinca i način na koji percipiramo šta je to moda su neke od tema o kojima se diskutuje na njihovim tribinama. Naše gošće su predstavnice kluba Jovana Bogićević i Anja Vujović.

Emisiju uređuje i vodi Nenad Militarević.

Radio Beograd 1, 10.05

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво