Koliko verujete u „recenzije“ letovanja sa društvenih mreža?

Ljudi su oduvek voleli da svojoj okolini prenose utiske sa mesta u kojem su letovali. I one pozitivne ali i one negativne, u vidu upozorenja drugima da ne ponove njihovu grešku.

Budući da živimo u epohi sveprisutne tehnologije taj posao je danas znatno olakšan pa „izveštaji” sa letovanja stižu sve vreme, od gužvi na aerodromu pa sve do povratka kući. 

U današnjoj „Letnjoj bašti” pričamo o tome koliko verujemo u nezvanične „recenzije” kojima nas turisti obasipaju čitavog leta? Da li ste od onih koji uvek, kad naiđu na „šokantnu vest” sa letovanja obavezno kliknu? Koliko vam te informacije koriste i koliko im verujete?

Šta mislite, da li su ove recenzije znak da u stvari ne znamo da se opustimo i bar na odmoru ostavimo tehnologiju po strani?

Da li ste možda i sami javno kritikovali ili hvalili neke segmente svog letovanja ove godine?

Ukoliko niste, današnja emisija je idealna prilika za to. Šta vas je na vašem letovanju ove godine šokiralo pozitivno a šta negativno? 

Voditelji: Jelena Knežević i Miodrag Stošić

Летња башта Летња башта

Autor:
Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво