Курсна листа за 17. април

Званични средњи курс: 118,1616

 КУРСНА ЛИСТА БР.71
ЗА ДЕВИЗЕ

 ФОРМИРАНА НА ДАН 17.04.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 Пошаљи коментар