"Selo gori ... i tako" od 26. oktobra

Junaci serije "Selo gori, a baba se češlja" od 26. oktobra i na velikom platnu. Tema filma "Selo gori...i tako" je, kako navode producenti, "borba jedne majke i jedne porodice protiv opake bolesti današnjice - karcinoma".

Film "Selo gori ... i tako", proizašao iz trećeg ciklusa TV serije "Selo gori a baba se češlja", biće 26. oktobra premijerno prikazan u Sava centru u Beogradu.

U središtu priče je "borba jedne majke i jedne porodice protiv opake bolesti današnjice - karcinoma", a cilj filma je "buđenje svesti i odgovornosti prema sopstvenom zdravlju kod ljudi kako u gradskim, a posebno seoskim sredinama", saopštila je produkcijska kuća "Kontrast studio".

Film "Selo gori ...i tako" je proizveden u koprodukciji RTS-a i Kontrast Studija, pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Srbije, a u okviru kampanje "Srbija protiv raka".

Nastanak filma je takođe "odgovor na ogroman odjek koji je ova tema, tretirana u najpopularnijoj srpskoj seriji, ostvarila u javnosti", navodi se u saopštenju.

Film je režirao Radoš Bajić prema sopstvenom scenariju.

Bajić igra i glavnu ulogu, a pored njega se pojavljuju Ljiljana Stjepanović, Milorad Mandić, Olga Odanović, Nenad Okanović, Nedeljko Bajić, Nada Blam, Dragan Nikolić, Mirko Babić, Goca Tržan, Meto Jovanovski, Mladen Nelević i drugi.

broj komentara 4 pošalji komentar
(utorak, 29. sep 2009, 00:30)
SOFIJA I ANDJELINA [neregistrovani]

Statistkinja

Nove epizode pocinju od nove godine,tj prva epizoda je uoci nove godine,proverena informacija.

(ponedeljak, 28. sep 2009, 23:03)
anonymous [neregistrovani]

kad ce vise ne mogu da cekam

pozdrav

(ponedeljak, 28. sep 2009, 20:32)
Mostar [neregistrovani]

ranko

Mislim da ce novi serijal da pocne oko naseg Bozica u Januaru. Bar sam tako procitala na internetu. Ako grijesim neka me neko ispravi.
Pozdrav.

(ponedeljak, 28. sep 2009, 19:25)
anonymous [neregistrovani]

ranko

kada ce biti nove serije dali zna neko