Launcher демо дан – награде за најбоље стартап пројекте из различитих области

Launcher демо дан одржава се данас у Научно-технолошком парку Ниш, када ће бити представљени најбољи стартап пројекти из различитих области, проглашени победници и додељена признања и новчане награде за најбоље, са укупним фондом од 20.000 евра.

Научно-технолошки парк Ниш покренуо је први нишки акцелераторски програм крајем 2023. године, уз финасијску подшку Министарства науке, технолошког развоја и иновација и компаније Фази.

Програм је намењен стартапима у раној фази развоја - појединцима, неформалним тимовима, као и привредним субјектима, који развијају иновативна и технолошка решења.

Програм је осмишљен тако да пружи свеобухватну подршку кроз две фазе, где учесници имају прилику да се развијају уз едукације, менторство и нетwоркинг прилике, са циљем припреме и пласирања својих иновативних пројеката на тржиште.

Прва фаза програма завршена је 1. фебруара, а током ње су стартапи имали прилику да учествују у радионицама и Стартап изазову, презентујући своје идеје пред стручном комисијом.

Најперспективнији тимови су прешли у другу фазу, која је тренутно у току, и обухвата интензивније радионице из различитих области и персонализовано менторство. У овој фази, учесници раде заједно са менторима на даљем развоју својих пројеката, припремајући се за завршни догађај.

 Уз стручно вођство и подршку искусних ментора, учесници програма развијају не само своје пројекте, већ и своје предузетничке вештине, припремајући се за успешно лансирање на тржиште.

Сваки тим ће по завршетку програма имати јасне смернице за даљи развој и спреман pitch deck за будуће инвеститоре.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво