Масакр на журци у Мексику

Дванаест особа, старих од 14 до 20 година, убијено на забави у Сјудад Хуаресу, саопштило је тужилаштво мексичке државе Чивава. Нападачи побегли.

Најмање 12 особа, узраста од 14 до 20 година, убијено је на једној журци у мексичком граду Сјудад Хуарез, саопштило је тужилаштво мексичке државе Чивава.

Портпарол тужилаштва Фидел Бануелос изјавио је да се група наоружаних људи у три аутомобила довезла до куће у граду на граници са САД синоћ око 23 сата и да су почели да пуцају.

У пуцњави је рањено најмање 18 особа, од којих је најмлађе деветогодишње дете, пренела је агенција АП.

Полиција је нашла 70 чаура из оружја које обично користе нарко-банде. Нападачи су побегли и нико до сада није ухапшен.

Ово је шесто велико убиство од почетка године. Почетком године,  у једном од напада, убијено је 16 особа. Власти су тада оптужиле мафијашку групу "Астеке" за напад.

У нападу у једном бару 1. фебруара, убијено је 10 особа. Месец дана касније на подручју Дуранга, на северу Мексика, убијено је 10 особа на једном путу.

Укупно 19 особа је убијено 11. јуна у једном центру за детоксикацију у држави Чивава.

Половином јула, 17 особа је убијено на једном прослави на подручју Коахуиље, а 21. августа пронађена су тела 72 илегална емигранта на североистоку земље код границе са америчком државом Тексас.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 15. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије