Усмрћен серијски убица

Полиција усмртила серијског убицу Патрика Трејсија Бариса који је неколико дана терорисао градић Гафни, у држави Јужна Каролина. Барис у периоду од шест дана убио пет људи. Мотив убистава непознат.

Полиција САД потврдила је да је усмртила серијског убицу Патрика Трејсија Бариса, који је неколико дана терорисао градић Гафни, у држави Јужна Каролина, додајући да је он убијен током оружане пљачке, 48 киломатара од тог градића.

Полиција је саопштила да је четрдесетједногодишњи Барис у периоду од шест дана убио пет људи у округу Чироки, око 80 километара западно од места Шарлот у Северној Каролини.

Мушкарац је имао криминални досије, а априла ове године пуштен је на условну слободу после одслужених осам година затвора.

"Погледајте ово. Овде има 25 страница и све су то оптужбе", изјавио је шеф Одељења за спровођење закона Реџи Лојд.

Лојд је рекао да је Патрик претходно био оптуживан за крађе, фалсификовање и улазак у неколико држава на југоистоку САД, пренео је "Би-Би-Си" (BBC).

"У неком тренутку, судство ће морати да објасни зашто је овај човек пуштен на слободу", истакао је Лојд.

Полиција још не зна прави мотив убистава, али је саопштила да ће спровести истрагу како би утврдила да ли Патрик стоји иза још неких злочина почињених у тој области.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије