Читај ми!

Узми рачун и победи – добитници станова су Биљана Бакић и Александар Љубић

У четвртом кругу у оквиру наградне игре "Узми рачун и победи“ извучени су добитници два трособна стана у Београду – Биљана Бакић и Александар Љубић.

Нови циклус наградне игре "Узми рачун и победи 2024" трајаће до 8. јуна 2024, а четврто извлачење се одржава вечерас.

У трећем извлачењу прошле суботе, извучени су добитници трособних станова у Београду – Маја Церовић и Марко Гатало.

Укупан наградни фонд овог круга обухвата 10 станова у Београду – у сваком од пет извлаче се по два стана.

Фискални рачуни унети до 12 часова имају право да учествују у извлачењу

Апликација је доступна у продавницама  Google Play, Apple и Huawei, а у игри учествују рачуни са QР кодом који су издати на територији Републике Србије у складу са Законом о фискализацији, не старији од 1. јануара 2024. године.

Право учешћа у првом и сваком наредном извлачењу имају фискални рачуни унети до 12 часова на дан извлачења. Они рачуни који су регистровани након тога или који нису извучени у емисији, имају право учешћа у наредном извлачењу.

Нови круг доноси и једну новину за безготовинска плаћања. Уносом у апликацију, сваки фискални рачун добија јединствени алфанумерички код, а уколико је на налогу забележен безготовински начин плаћања (картицом, инстант и др.) добија се и још један додатни код. Сви додељени кодови равноправно учествују у јавним извлачењима.

За сваки унети рачун добија се јединствени алфанумерички код, а уколико је на налогу забележен безготовински начин плаћања, добија се додатни код. Код се састоји од два, односно три латинична слова, без додатних словних знакова и шест бројева, структура у облику "АА(А)000000". Сви додељени кодови учествују у јавним извлачењима.

Право учешћа имају сви пунолетни грађани са боравиштем у Србији

Право учешћа у наградној игри имају сви пунолетни грађани са пребивалиштем или боравиштем у Републици Србији, а процедура регистрације за учешће је врло једноставна.

Након преузимања и инсталирања апликације, потребно је да направите кориснички налог. Неопходно је унети број мобилног телефона, име и презиме, место, адресу и број личне карте и означити поља која потврђују да је реч о пунолетној особи и да прихвата правила наградне игре и приватности.

Након клика на дугме "Регистрација", учесник ће на број мобилног телефона добити СМС поруку са кодом који је потребно унети у апликацију и завршити креирање профила.

Сваки грађанин, поред свог, у апликацији може да отвори још четири налога - примера ради за чланове своје породице, што ће олакшати старијим лицима и другим лицима којима је потребна помоћ с новом технологијом, да учествују у наградној игри.

петак, 19. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару