Аутомобил улетео у колону немачких војника

Шест особа тешко повређено када је припадник оружних снага у Бад Салцунгену у Немачкој, аутомобилом у улетео у колону војника. Бундесвер претпоставља да је реч о несрећном случају, а не о планираном нападу.

У кругу касарне Бундесвера у Бад Салцунгену, у савезној покрајини Тирингија, припадник оружних снага улетео је рано јутрос аутомобилом у колону војника. Тешко је повређено најмање шест особа.

Полиција није саопштила појединости о том тешком инциденту, указујући да је за обавештавање јавности надлежан Бундесвер.

Према првим наводима радио - станица, повређено је чак 15 особа, а у акцији збрињавања повређених учествују три хеликоптера и 10 спасилачких возила.

Званичну потврду удеса није дала ни касарна и Тирингији ни немачке оружане снаге.

Бундесвер за сада полази од претпоставке да је реч о несрећном случају, а не о планираном нападу, пише у интернет - издању дневник "Тирингер алгемајне" .

Процењује се да је возач "превидео колону војника". Званично саопштење Бундесвера о тешком удесу биће издато током преподнева.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 15. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије