Ухапшен масовни убица у Охају

Приликом хапшења по оптужби за силовање, у кући већ осуђиваног Ентонија Совела у Охају, полиција пронашла шест тела у фази распадања. Полиција испитује податке о несталим особама од јуна 2005. од када је Совел на слободи.

У кући једног осуђиваног силоватеља у граду Кливленду у америчкој држави Охајо, полиција је пронашла шест тела у поодмаклом стању распадања. 

Тела су пронађена у кући и гробу ископаном у дворишту, пошто је полиција у четвртак дошла да ухапси Ентонија Совела (50) по оптужби за силовање.

Осумњичени, који је провео 15 година у затвору због силовања 1989. године, ухапшен је јуче недалеко од своје куће, на основу дојаве.

Шеф полиције Мајкл Мекграт изјавио је на конференцији за новинаре да је Совел живео са ујном и ујаком, али да му је прошле године ујак умро, а ујна отишла у старачки дом.

Тела која су пронађена налазила су се у Совеловој кући највише шест месеци, рекао је Мекграт.

"Био је то одвратан призор", изјавио је полицајац Томас Стачо, "стајао сам испред куће отприлике један сат и смрад који допире из куће је био неиздржив".

Аутопсија је обављена над свих шест тела, а како је саопштио истражни судија Френк Милер тела две особе су идентификована. Реч је о две жене афроамеричког порекла, од којих је једна умрла насилном смрћу.

Полиција Кливленда у склопу истраге испитује податке о несталим особама од јуна 2005. када је Совел пуштен из затвора.

Испред Совелове куће се окупила група људи са сликама својих несталих рођака и познаника.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 15. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије