Читај ми!

РАТ У УКРАЈИНИ

Немачка влада Украјини шаље ПВО "патриот"; Москва: Кијев гранатирао Луганску и Запорошку област

Рат у Украјини – 780. дан. Главнокомандујући Оружаних снага Украјине Олександар Сирски рекао је да се ситуација на Источном фронту у последње време знатно погоршала. У помоћ Кијеву из Немачке стиже још један противваздушни ракетни систем "патриот". Москва саопштава да су украјинске снаге гранатирале Запорошку и Луганску област.

Немачка влада Украјини шаље ПВО "патриот"; Москва: Кијев гранатирао Луганску и Запорошку област Немачка влада Украјини шаље ПВО "патриот"; Москва: Кијев гранатирао Луганску и Запорошку област

Рат у Украјини ушао је у 780. дан. Преговори са Кијевом на основу Истанбулског споразума из 2022. године могу бити могући само у формату дијалога, рекао је новинарима портпарол Кремља Дмитриј Песков.

Неименовани високи амерички званичници су за Ројтерс рекли да Кина подржава руске напоре у рату у Украјини уз тврдње да Пекинг помаже Москви у највећем проширењу војске од совјетског доба, обезбеђујући дронове, технологију за пројектиле и сателитске снимке.

Три особе су повређене у ваздушном нападу на цивилну инфраструктуру и стамбене објекте у граду Суми, саопштиле су локалне власти.

Две особе су повређене када се украјински дрон срушио на управну зграду "Гаспрома" у Белгороду, саопштио је губернатор Белгородске области Вјачеслав Глатков.

Изаберите

уторак, 30. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво