Читај ми!

Градски одбор Заједно одлучио да колективно иступи из странке

Градски одбор странке Заједно одлучио је да колективно иступи из странке, јер руководство, истичу у саопштењу, није прихватило вољу већине чланова ГО да тај орган учествује на изборима за Скупштину града Београда 2. јуна.

Градски одбор, који окупља локалне одборе, чланове и активисте странке Заједно са територије свих београдских општина започеће моментално припреме за излазак на изборе у сарадњи са партнерима из коалиције “Србија против насиља“ који су најавили излазак на изборе 2. јуна, поштујући вољу већине чланова коалиције, наводи се у саопштењу.

"У контакту смо са странкама које су најавиле излазак на изборе. У данима који долазе разговараћемо о свим аспектима борбе, чишћењу бирачког списка, контроли, као и кандидату који може да се супротстави Вучићу и Шапићу у Београду. Верујем у победу, јер верујем у борбу. Промене крећу из Београда", рекао је после састанка председник Градског одбора странке Заједно, Ђорђе Микетић.

Микетић је истакао да "бојкот и пасивизација" нису решење.

"Као и до сада, морамо се борити на два колосека. На терену, када год се узурпира јавни интерес, али и кроз институције и унапређење изборних услова, одакле једино могу да се мењају Београд и Србија", поручује Микетић.

Иначе, странка Заједно је касно синоћ донела одлуку о престанку рада Иницијативног одбора за град Београд. Ђорђе Микетећ, који се налазио на челу Иницијативног одбора, искључен је из странке.

понедељак, 20. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара