Читај ми!

Одржана оснивачка скупштина будуће странке "Ми – глас из народа"

Покрет "Ми – глас из народа" одржао је оснивачку скупштину странке у Београду пред око две стотине делегата, којима је представљен и стављен на усвајање статут и програм будуће партије. Део оснивача, после раскола у покрету, саопштио је раније да ће наставити рад и да је у току процес формирања странке која неће имати класичну инфраструктуру, већ колективно руководство.

На челу страначке скупштине,осим оснивача покрета – Синише Љепојевића, Јована Јањића, Драгана Станојевића, Митра Ковача и Бранка Павловића, биле су и народне посланице, Ана Крстић и Ана Ивановић, саопштио је покрет "Ми – глас из народа".

Челници и делегати покрета "Ми – глас из народа", изузев статута и програма странке, изгласали су будућу статутарну комисију и надзорни одбор.

"Скуп је протекао у пријатељској атмосфери, након чега је, иза затворених врата, уследио дуг разговор о најбитнијим питањима и будућем деловању странке", наводи се у саопштењу покрета. 

Део оснивача покрета саопштили су да неће подржати формирање власти у Београду и да остају при ставу да је потребно ићи на нове изборе. После раскола у покрету, најавили су да ће у Скупштини Србије бити формирана два посланичка клуба.

Носилац изборне листе "Ми – глас из народа" Бранимир Несторовић 21. фебрура је напустио састанак покрета, али и демантовао да је напустио покрет.

Бранимир Несторовић је на друштвеној мрежи Икс написао да покрет тек треба да се региструје по Закону о политичким странкама.

среда, 15. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара