Читај ми!

Консултације о мандатару, председник разговарао са представницима листе "Ми – глас из народа"

На Андрићевом венцу настављене су консултације о мандатару за састав нове Владе. Председник Александар Вучић разговорао је са представницима изборне листе "Ми – глас из народа, проф. др. Бранимир Несторовић".

У зграду Генералног секретаријата председника Републике, нешто пре 08.30, стигао је посланик листе “Ми – глас из народа” Александар Павић, са још двоје сарадника.

Павић је новинарина након консултација код председника рекао да је састанак протекао формално. "Ми смо испоштовали формално позив председника државе, дали смо на знање оно што смо говорили све време да смо ми опозиција власти а не држави", рекао је Павић.

Председник Србије је у понедељак и уторак о мандатару за састав нове Владе разговарао са представницима мањинских листа.

Председник Вучић консултације је започеo у понедељак, 26. фебруара, разговором са представницима изборне листе "Политичка борба Албанаца се наставља – Шаип Камбери", а потом и са листом "Руска странка – Слободан Николић".

У уторак се састао са представницима изборне листе "Савез војвођанских Мађара – За нашег председника, за нашу заједницу, за будућност!", као и са представницима листе "Усаме Зукорлић – Уједињени за правду – Странка правде и помирења – Бошњаци Санџака – Томислав Жигманов – Демократски савез Хрвата у Војводини".

После избора 17. децембра, укупно је 10 изборних листа прешло цензус.

петак, 12. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво