Читај ми!

МИ - Глас из народа: Несторовић и Павић демонстративно напустили покрет

Др Бранимир Несторовић и Александар Павић напустили су покрет "МИ – Глас из народа", саопштио је тај покрет.

"У току процеса преображаја Покрета МИ – Глас из народа дошло је до извесних неспоразума унутар руководства, групи од седам оснивача, и Др Бранимир Несторовић и Александар Павић су јуче, 20. фебруара 2024. године, демонстративно напустили Покрет МИ – Глас из народа", саопштено је на сајту покрета.

Како се наводи, "у сенци неспоразума и инсинуација против неких од оснивача" др Бранимир Несторовић је ултимативно тражио да он буде председник те странке иако је било договорено да се остане при изворном принципу колективног руководства које чини седам оснивача.

На гласању тај ултиматум др Несторовића није добио подршку већине оснивача и он је потом демонстративно напустио Покрет, а за њим и Александар Павић.

"Покрет, међутим, наставља са планираним радом и преображајем у политичку странку. Њиме ће руководити Веће Покрета које чини пет оснивача, Синиша Љепојевић, проф. др Митар Ковач, проф. др Јован Јањић, Бранко Павловић и Драган Станојевић, према томе, у раду Покрета све остаје по старом и планирани циљеви се остварују", наводи се у саопштењу.

петак, 12. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво