Читај ми!

Вучић за РТС: Најтежи дан од када сам председник, позивам Србе да не наседају на провокације

Председник Александар Вучић, након седнице Савета за националну безбедност, позвао је Србе на северу Косова и Метохије да буду сталожени и мирни и да не наседају на провокације, као и да поштују Кфор и Еулекс. Данас ја за мене свакако најтежи дан од када сам председник, поручио је Вучић.

Због најновијих одлука Приштине, одржана је седница Савета за националну безбедност, којом је председавао председник Александар Вучић.

Припадници РОСУ ушли су под пуним наоружањем и блиндираним возилима у објекат велике бране на језеру Газиводе, истерали чувара и поскидали српске заставе које се тамо налазе.

В. К., радник на брани Газиводе, рекао је да су уперили пушке у њега, испитивали га, исцепали заставу, а онда га отерали.

Како каже, на Газиводе је отишао да измери ниво воде након обилних киша, што му спада у опис посла, када је према његовим речима видео петорицу припадника РОСУ како обијају кућицу и ломе капију на великој брани.

Север Косова и Метохије и даље је блокиран што од стране грађана, што од стране полиције. Не може се ни пешке ни аутомобилом преко прелаза Јариње и Брњак.  

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво