ЛДП: Буџет града реформски

Буџет главног града за 2010. годину последња одбрана реформске политике Србије и пример како би изгледао републички буџет када би ЛДП учествовао у власти, рекао председник одборничке групе ЛДП-а у Скупштини Београда Дејан Ранђић.

Шеф одборничке групе Либерално-демократаске партије (ЛДП) Дејан Ранђић оценио је да буџет Београда за 2010. годину представља "последњу одбрану реформске политике Србије".

"Финанисје у граду су резултат будуће визије Београда", рекао је Ранђић, напоменувши да град "није и не може да буде народна кухиња, сервис или инвеститор лошег пословања градских предузећа".

Према његовим речима, ЛДП је узела активно учешће у креирању градског буџета и то је пример како би изгледао републички буџет када би та партија била у власти.

"За разлику од републичке скупштине, у Београду се не испоставља коалициони рачун странака које учествују у градској власти", казао је Ранђић који је и менаџер Градског одбора ЛДП-а.

Најавио је да ће се у 2010. години наставити давања за започете инвестиције, увођење даљег урбанистичког реда и помоћ привреди и пољопривреди, које су одснов живота у Београду.

Ранђић је указао да би "посебну пажњу требало усмерити на младе и помоћи им да отпутују и упознају се са Еворпом".

Према његовим речима, Београд, као главни мотор, мора бити покретач Србије и због тога је потребно да се успешно развија, како би то чинио и остатак Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара