Читај ми!

Аналогија – Фрајле: Наша тела су наши инструменти

Зашто женске сузе имају магично дејство када се помешају са алкохолом послушајте у подкасту који ће вас засмејати и охрабрити да никада не одустајете.

Невена, Јелена и Наташа су дошле у @analogija-podkast ујутру, други дан празника, исфениране, нашминкане и расположене за причу.

"Волим да се шалим како смо тек после десет година каријере, схватиле како се стављају вештачке трепавице" кроз смех каже Наташа.

Њихов наступ далеко је од само физичког изгледа. Оне својој  публици нуде пре свега квалитетну музику која може да вас натера и да плачете и да се смејете истовремено. Не верујете?

Своја тела њих три доживљавају као инструменте кроз која огољавају своју душу и емоције:

"Када смо имале концерте по иностранству, причале смо са странцима, прилазили су и рекли, ми не разумемо то што ви певате, не разумемо ваш језик, али ми смо јако срећни, ми смо радосни и нас је ова музика покренула. Нон-стоп се смејемо, шта је то, каква је то музика?", каже Невена.

"Људи су жељни те, можда неке, органске музике, органске емоције које је јако тешко да обити било где у животу", сматра Јелена и тиме објашњава зашто људи воле да их слушају док певају.

 "Шта значи људски глас? Наше тело је наш инструмент. Ја мислим да ми преносимо информације из наше душе, односно неке дарове које смо ми добиле рођењем и које смо развијале. Људи чују те информације", каже Наташа.

У @analogija-podkast ове неодољиве Војвођанке причају о себи, музици, успонима и падовима.

Оне су подигле Фрајле из пепела након озбиљних  проблема које су, како кажу имале, са менаџерком. Показале су да је за успех довољна љубав према музици и таленат. Невена објашњава како су два пута почињале своју каријеру:

"Прошли смо кроз то да је једна чланица бенда отишла из бенда, пробудили смо се једног дана и сав наш материјал који смо направили за све ове године је буквално украден."

Не стиде се да кажу како су повратничку песму Тамбураши направиле од суза, малвазије и ракије.

Какву снагу носе жене из Баната, која од њих спрема књигу о томе како су покрадене, која се увек смеје и где иду на турнеју овог пролећа и лета, послушајту у @analogija-podkast.

субота, 25. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије