Читај ми!

Поновљени избори на осам бирачких места; СНС: "Србија не сме да стане" победила са убедљивом разликом

Осам биралишта у пет општина на којима је поновљено гласање за народне посланике затворена су у 20 часова. Српска напредна странка саопштила је да је листа "Србија не сме да стане" убедљивом разликом победила на свим бирачким местима.

Поновљени избори на осам бирачких места; СНС: "Србија не сме да стане" победила са убедљивом разликом Поновљени избори на осам бирачких места; СНС: "Србија не сме да стане" победила са убедљивом разликом

Више од пет хиљада грађана данас је могло да гласа за народне посланике на поновљеним изборима на два бирачка места у Бачком Петровцу, три у Белој Паланци и на по једном месту у општинама Беочин, Мионица и Петровац на Млави.

Српска напредна странка саопштила је да је листа "Александар Вучић - Србија не сме да стане" вечерас са убедљивом разликом победила на свим бирачким местима на којима су одржани поновљени избори.

У односу на резултате избора који су одржани 17. децембра, Српска напредна странка увећала је своју доминацију на 70 одсто освојених гласова, истиче се у саопштењу.

Најснажнија подршка грађана, наводе, остварена је у Белој Паланци, где је листа "Александар Вучић - Србија не сме да стане" освојила 84,27 одсто гласова, а другопласирана је листа "Србија против насиља" са освојених 3,44 одсто гласова.

Српска напредна странка у саопштењу захваљује на огромној подршци и помоћи председнику Србије Александру Вучићу и народу Србије који су, како се наводи, "наша снага".

"Наставићемо још јаче да се боримо како бисмо убрзали економски напредак Србије, повећали животни стандард грађана и очували самосталност и независност државе, јер Србија не сме да стане!", поручује се у саопштењу СНС-а.

У суботу су поновљени избори на више од 30 бирачких места за Скупштину Србије и три за одборнике Скупштине града Београда.

Рок за подношење приговора после поновљених избора је 72 часа од затварања бирачких места и утврђивања прелиминарних резултата.

Избори се понављају на бирачким местима на којима није било могуће утврдити резултате гласања на изборима одржаним 17. децембра, као и на оним местима на којима су поништени резултати гласања због уочених изборних неправилности.

Републичка изборна комисија у року од 96 часова од пријема свих збирних извештаја о резултатима гласања доноси и објављује за сва бирачка места укупан извештај о резултатима избора.

субота, 27. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво