Читај ми!

Понављање избора за народне посланике, грађани гласају на осам бирачких места

На осам бирачких места у пет општина данас се понавља гласање на парламентарним изборима. Више од пет хиљада грађана може да искористи своје гласачко право од седам до 20 часова.

Понављање избора за народне посланике, грађани гласају на осам бирачких места Понављање избора за народне посланике, грађани гласају на осам бирачких места

Грађани данас гласају на два бирачка места у Бачком Петровцу, три у Белој Паланци и на по једном месту у општинама Беочин, Мионица и Петровац на Млави.

Републичка изборна комисија саопштила је раније да ће бити штампана 5.352 гласачка листића.

У суботу су поновљени избори на више од 30 бирачких места за Скупштину Србије и три за одборнике Скупштине града Београда.

Рок за подношење приговора после поновљених избора је 72 часа од затварања бирачких места и утврђивања прелиминарних резултата.

Избори се понављају на бирачким местима на којима није било могуће утврдити резултате гласања на изборима одржаним 17. децембра, као и на оним местима на којима су поништени резултати гласања због уочених изборних неправилности.

Републичка изборна комисија у року од 96 часова од пријема свих збирних извештаја о резултатима гласања доноси и објављује за сва бирачка места укупан извештај о резултатима избора.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво