Читај ми!

Вучић: Занима ме само да се изборни процес што пре оконча

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да не прати изјаве политичара, већ да га занима само да се изборни процес што пре оконча.

Председник Вучић је новинарима у Бачком Брегу рекао да неко код нас постаје модеран брзо, али да то траје три, четири, шест месеци – "сада је модерна коалиција Србија против насиља, пре тога Динкић, пре њега неко други".

Вучић је рекао да се Београд развија и да је предвиђено доста националних пројеката.

"Од метроа, возова, Београд веома брзо напредује. Провозао сам се синоћ Београдом на води, дивно изгледа, сви хотели су пуни, има доста туриста и још више ће их бити. То шта ће ко да каже од политичара и замајава народ, њихов посао", рекао је Вучић.

Одговарајући на питања у вези са извештавањем појединих медија, рекао је да та врста лажи више не пролази.

"Они мрзе људе који другачије мисле. Три сата су они тукли полицију, лупали зграду, а онда рекли да су то радили убачени елементи. А онда су схватили да су то Алексић и Зеленовић", рекао је Вучић. Додао је и да нигде на свету нема да председник странке тражи да се пусти притвореник.

"Где председник странке има право да посећује притвореника када му падне на памет. Зна се како се подноси захтев. С ким хоћете да преговатате, са тужиоцем? Па то је противзаконито, са судијама – то је недозвољено, о чему ви причате. А најсмешније од свега је, када се окупе, вичу некоме – лопови", рекао је Вучић.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара