Читај ми!

Дачић: Нисмо задовољни, моје мишљење – треба наћи новог лидера СПС-а

Лидер Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић поручио је из изборног штаба да нису задовољни резултатима и да, према његовом личном мишљењу, треба наћи новог лидера СПС-а.

Ивица Дачић је честитао Српској напредној странци, председнику Србије Александру Вучићу и председнику СНС-а Милошу Вучевићу на убедљивој победи на свим нивоима на изборима који су данас одржани у Србији.

“Важно је да су избори протекли у мирној и демократској атмосфери, да није било инцидената. То је веома битно имајући у виду најаве разних инцидената и свега онога што се чуло у протеклим данима“, рекао је Дачић.

“Ми нисмо задовољни резултатом, укључујући и мене као лидера ове коалиције. Шта је разлог и узрок, свакако треба анализирати“, додаје председник СПС-а.

Подсетио је да су још на почетку кампање унапред донели одлуку да какви год да буду резултати, да су спремни да наставе сарадњу и коалицију са Српском напредном странком, наравно уколико то буде њихова одлука, на свим нивоима.

Дачић је рекао да, према његовим личном мишљењу, треба наћи новог лидера СПС-а.

"Разговараћу, наравно, са колегама из Социјалистичке партије Србије шта је најбоље за странку у наредном периоду. Моје лично мишљење је да је потребно наћи новог лидера Социјалистичке партије Србије. Разговараћу и са Александром Вучићем, председником Републике. Не желим да тиме нанесем било какву штету националном и државном интересу. Наравно, о свему томе када се заврши овај изборни процес", најавио је Дачић.

недеља, 26. мај 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије