Председништво ДСС-а пружило подршку Милошу Јовановићу

Председништво Демократске странке Србије једногласно је дало подршку председнику Милошу Јовановићу и одбацило његов предлог да расправља о одговорности свог лидера за резултате које је на изборима постигла странка, саопштено је из ДСС-а.

"Председништво странке пружило је апсолутну подршку Милошу Јовановићу", наводи се у саопштењу и додаје да је истовремено подржано и његово уверење да у блиској будућности мора доћи до радикалних промена у организацији и начину функционисања странке о чему ће се говорити на Главном одбору странке који ће бити одржан у септембру.

На седници је закључено да је то што није пређен изборни праг на републичким изборима неочекивано и незадовољавајуће и да ће то отежати будући рад странке.

Резултати остварени на локалним и покрајинском изборима оцењени су као добри, јер је ДСС повратила парламентарни статус у покрајинској скупштини и прешла цензус у највећем броју градова и општина у којима је учествовала на изборима.

Постигнута је и сагласност о неопходности даљег јачања организације како би се спремно дочекали будући избори, београдски и нарочито председнички.

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара