Стефановић се састао са представницима мисије ОДИХР

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић разговарао је са представницима посматрачке мисије ОДИХР о изборима који су одржани у Републици Србији и том приликом им се захвалио што су пратили цео изборни процес, саопштено је из МУП-а.

У саопштењу се наводи да је Стефановић са делегацијом ОДИХР-а, коју је предводила шеф Мисије Урсула Гачек, разговарао о прелиминарном извештају ОДИХР-а о протеклим изборима, али и о свему што је Влада Србије предузела на унапређењу целокупног изборног процеса.

Додаје се да је Стефановић позвао делегацију Мисије ОДИХР-а да након завршетка коначног извештаја посете Србију и додао да ће Влада Србије наставити да ради на додатном унапређењу изборних услова у нашој земљи.

Како се наводи, Стефановић је истакао да је Министарство унутрашњих послова брзо реаговало на неколико пријава током изборног дана и о свему обавештавало надлежна тужилаштва.

У саопштењу се истиче да се шеф Мисије ОДИХР-а Урсула Гачек захвалила на сарадњи Министарству унутрашњих послова и истакла да су спремни за наставак рада, са представницима Владе Србије, на унапређењу изборног процеса.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво