Листа "Александар Вучић – За нашу децу" затражила поновно бројање гласова на Новом Београду

У име листе "Александар Вучић – За нашу децу" поднет је приговор Изборној комисији градске општине Нови Београд на записнике о раду бирачких одбора и на коначни записник.

Затражено је ново бројање гласова на свим бирачким местима, односно од бирачког места 1 до броја 142 и утврђивање коначног резултата гласања, саопштила је Изборна комисија.

Листа "Александар Вучић – За нашу децу" навела је да су у записницима о раду бирачки одбори погрешно утврдили чињенично стање и погрешно применили закон, јер нису приказани прави резултати изборних листа, односно не одговарају гласовима које је добила свака листа.

На основу наведених чињеница, како се додаје, Општинској изборној комисији предложено је да усвоји приговор и у складу са Законом о локалним изборима утврде тачни резултати гласања за избор одборника Скупштине Општине Нови Београд, тако што ће се пребројати сви гласачки листићи и поништити незаконити записници о раду, или да поништи гласање на том бирачком месту.

Подносилац захтева тврди да је и у записнику комисија погрешно утврдила чињенично стање и погрешно применила закон, јер нису приказани прави резултати изборних листа, односно да не одговарају гласовима које је добила свака листа, па је затражено да, на основу наведених чињеница, Општинска изборна комисија усвоји приговор и, у складу са Законом о локалним изборима, утврди тачне резултате гласања за избор одборника СО Нови Београд.

понедељак, 06. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара