РЕМ о заступљености странака на телевизијама у досадашњем току кампање

Регулаторно тело за електронске медије (РЕМ) објавило је нови пресек о надзору пружалаца медијских услуга током предизборне кампање, од 30. маја до 5. јуна у којем су најзаступљенији били аналитичари, изборне комисије и организације које се баве мониторингом кампање и листа Александар Вучић - За нашу децу.

Листа чији је носилац председник Србије добила је девет и по сати телевизијског времена, Уједињена демократска Србија (УДС) пет сати и 16 минута, а листа Ивица Дачић -  СПС, ЈС - Драган Марковић Палма била је заступљена са четири сата и 15 минута, док је аналитичарима и осталим учесницима кампање, Републичкој и Покрајинској изборној комисији, РЕМ и осталим организацијама за мониторинг кампање посвећен један дан и осам сати.

Савез за Србију (СЗС) био је заступљен три сата и 39 минута, следи листа Сергеј Трифуновић - Покрет слободних грађана (ПСГ) са три сата и 53 минута и листа др Војислав Шешељ - Српска радикална странка (СРС) са три сата и 26 минута.

На првом програму Радио-телевизији Србије највише времена добила је листа Милица Ђурђевић Стаменковски - Српска странка Заветници, укупно 51 минут, а следи је СРС са 10 минута мање и листа Савез војвођанских Мађара - Иштван Пастор са 34 минута. Листа Александар Вучић - За нашу децу имала је 16 минута и 41 секунду.

На ТВ Пинк најзаступљенија је била листа Александар Вучић - За нашу децу са сат и пет минута, листа СПС-ЈС са 29 и по минута и УДС са 21 минут.

И на ТВ Хепи је била најзаступљенија листа Александар Вучић - За нашу децу са сат и 41 минут, а следе УДС са 10 минута мање и Покрет Метла 2020 са сат и три минута.

Највише времена на ТВ Б92 добила је листа Александар Вучић- За нашу децу, сат и минут, а следе Метла са 43 минута и УДС са 34 минута.

Најзаступљенија на ТВ Прва била је листа Александар Вучић - За нашу децу са сат и минут, а за њом ПСГ са 23 минута и Заветници са 16 минута.

На ТВ Н1 највише времена био је заступљен СЗС са два сата и 44 минута, а следе ПСГ са сат и 58 минута и СПС-ЈС са сат и 50 минута. Листа Александар Вучић-За нашу децу имала је сат и 29 минута.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво