РИК одбацио листе Социјализам једини излаз - НКПЈ – СКОЈ и Покрет Левијатан – Живим за Србију

Чланови Републичке изборне комисије су донели Решење којим се одбија проглашење Изборне листе Социјализам једини излаз - НКПЈ - СКОЈ, Александар Бањанац - Александар Ђенић. На седници одржаној 9. јуна РИК је донео и Решење којим се одбија проглашење Изборне листе ПОКРЕТ ЛЕВИЈАТАН - ЖИВИМ ЗА СРБИЈУ, наводи се на сајту РИК-а.

Републичка изборна комисија је на седници одржаној 9. јуна 2020. године одлучивала о приговору подносиоца Изборне листе Социјализам једини излаз - НКПЈ - СКОЈ, Александар Бањанац - Александар Ђенић за изборе за народне посланике Народне скупштине, расписане за 21. јун 2020. године и одлучила да приговор одбаци као недозвољен.

Чланови Републичке изборне комисије су донели Решење којим се одбија проглашење Изборне листе Социјализам једини излаз - НКПЈ - СКОЈ, Александар Бањанац - Александар Ђенић, коју је 5. јуна 2020. године, поднела Група грађана Социјализам једини излаз - НКПЈ - СКОЈ за изборе за народне посланике Народне скупштине, расписане за 21. јун 2020. године, с обзиром на то да подносилац наведене изборне листе није поступио у складу са Закључком Републичке изборне комисије и није отклонио недостатке који су били сметња за проглашење изборне листе.

Републичка изборна комисија је на седници одржаној 9. јуна 2020. године донела Решење којим се одбија проглашење Изборне листе ПОКРЕТ ЛЕВИЈАТАН - ЖИВИМ ЗА СРБИЈУ, коју је 5. јуна 2020. године, поднела Група грађана ПОКРЕТ ЛЕВИЈАТАН - ЖИВИМ ЗА СРБИЈУ за изборе за народне посланике Народне скупштине, расписане за 21. јун 2020. године.

У наставку седнице, чланови Републичке изборне комисије донели су Закључак о спајању ствари у један поступак, размотривши 543 приговора бирача на Решење о наставку спровођења изборних радњи у поступку избора за народне посланике Народне скупштине, расписаних 4. марта 2020. године, од 11. маја 2020. године и донели Решење којим се сви приговори одбацују као неблаговремени.

Седници је председавао председник Републичке изборне комисије Владимир Димитријевић.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара