СНС: Пајтић нервозан јер зна да ће бити смењен

Српска напредна странка упитала је лидера ДС-а Бојана Пајтића, поводом оптужби које су демократе на рачун напредњака упутиле због случаја грешке приликом уписа ЈМБГ гласача из Витине, "да ли је толико нервозан јер зна да ће га његови пријатељи из ДС-а ускоро сменити због невиђеног изборног дебакла у Војводини и целој Србији".

Из СНС су још упитали Пајтића да ли је нервозан "због тога што се плаши кривичне одговорности за све пљачке које је спроводио у претходних 16 година".

"Поручујемо Бојану Пајтићу да је до сада морао научити да се не исплати лагати и красти, и да му није крив СНС јер је поново сам показао свим грађанима Србије да није ништа друго до осведочени лажов, манипулатор и преварант", пише у саопштењу СНС-а.

"Уместо што лаже, краде и вара, и што би најрадије Сретана Бранковића, и све остале грађане Србије који су недвосмислено на изборима подржали Александра Вучића и листу 'Србија побеђује', изместио са лице земаљске кугле, ми му препоручујемо да се бави анализом свог изборног дебакла и коначно схвати зашто су грађани недвосмислено рекли 'не' човеку који је опљачкао чак и децу са сметњама у развоју", додаје се у саопштењу.

Из те странке још поручују да разумеју "да лажне демократе јако боли што је дошао крај њиховом пљачкању грађана Војводине, и што их је СНС убедљиво поразио у 40 од 45 општина у Војводини и однео апсолутну победу у Скупштини АПВ".

"Овом приликом их позивамо да покажу бар мало достојанства и врате све народне паре које су покрали", пише у саопштењу СНС-а.

Демократска странка саопштила је раније данас поводом случаја грешке у упису ЈМБГ бирача из Витине да је то, како наводе демократе, "доказ аљкавости, незнања и злоупотреба", на које су се представници власти "ослонили како би присвојили гласове".

Премијер Србије и лидер СНС-а је претходно изјавио да човек за којег опозиција тврди да је "фантомски бирач" од 144 године, односно један од наводно мртвих на списку гласача, постоји, зове се Сретан Бранковић, из села Грча, општина Витина, и има 44 године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара