Вулин: Опозиција покушава да лош резултат претвори у победу

Протест опозиције је одраз њеног суочавања са изборним поразом и покушšај да се лош резултат претвори у победу, изјавио је лидер Покрета социјалиста Александар Вулин.

"Крајње је лицемерно да изједначавате неког ко је на ивици цензуса са неким ко је добио 48 процената гласова", рекао је Александар Вулин, објашњавајући да опозиција заједно са СПС и радикалима нема гласова колико и листа Александар Вучић - Србија побеђује.

Србија је озбиљна, стабилна, сигурна и суверена земља и таква ће остати, а опозиција нек настави да ради све што ради, поручио је Вулин.

"Наш економски развој, све добро што нам се дешава дешава се зато што смо изборили политичку стабилност и нећемо никоме дозволити да то поремети", рекао је Вулин.

"Опозиција ће, наравно, наставити да ради све што ради. Њено право је да критикује, али нема право да лаже, да измишља људе од 144 године, да уноси узбуну и немир у наше друштво, да од Београда прави Украјину, да од Трга Републике прави Мајдан, да у Србији прави десни сектор и да од Србије прави Македонију," поручио је Вулин.

Вулин је поновио и да коалиција око СНС има и малу сатисфакцију - да може да каже да су још пре избора видели да ће се сви ујединити мржњом против Вучића, само да би ушли у скупштину.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво