Победа СНС-а на поновљеним локалним изборима у Нишу

Према званичним подацима Градске изборне комисије Ниша после поновљеног гласања на 20 бирачких места, у Скупштину града Ниша ушло је осам странака и коалиција.

На основу тих резултата СНС ће у Скупштини Ниша у којој је 61 одборник имати 28 мандата.

СПС ће имати осам, ДС седам, Доста је било и СРС по пет.

Коалиција ДСС-Двери имаће четири одборника, а у Скупштину ушла и група грађана Искрено за Ниш - генерал Мома Стојановић са три мандата. Руска странка добила је један мандат.

Избори за градски парламент Ниша понављени су јуче на 20 од укупно 174 бирачка места, због нерегуларности које је утврдила Градска изборна комисија, односно зато што је у кутијама пронађен вишак гласачких листића. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво