Читај ми!

"Коалиција СПС, ЈС, Зелени прикупилa потписе"

Коалиција СПС, ЈС и Зелени Србије, прикупилa je потписе за учешће на ванредним парламентарним изборима 24.априла и сутра ће предати листу, изјавио је председник ЈС Драган Марковић - Палма.

"Листа је коначна, носиће назив Социјалистичка партија Србије - Ивица Дачић, Јединствена Србија Драган Марковић - Палма и Зелени Србије", рекао је Марковић Танјугу, који ће са осталим функционерима ових странака сутра Републичкој комисији за изборе предати листу.

Марковић је истакао да ће ЈС сутра у Јагодини, у 11 сати, одржати седницу Главног одбора а средишња тема дневног реда су избори. 

Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма позвао је грађане да не гласају за оне који им сада деле "зејтин и шећер", већ за оне који имају резултате. Поручио је да кампању неће водити из тв студија, већ испред фабрика школа, домова културе. 

"Ја тражим да наставим тамо где сам стао, у овом граду не постоји ни један човек који је више урадио, а обећавам да ће за две године посао добити сви који сада не раде, осим оних који то не желе", рекао је Драган Марковић.

Марковић је уверен да му грађани више верују него другима, јер, како је рекао, "из месеца у месец стално нешто ново радимо, доводимо инвеститоре", а неки су их "годинама варали по систему - само још сада, само још сада, а време пролази".

Према његовим речима, није питање да ли ће његова политичка опција да победи, већ колико ће имати процената, не само у Јагодини већ и у другим градовима.

"Нисам ја случајно други по популарности у Србији, одмах иза Александра Вучића. Тако су оценили грађани Србије", истакао је Марковић.

Он је рекао да кампању неће водити из тв студија, већ испред фабрика које је отворио, школа, домова културе, туристичких објеката и садржаја...

"Сада неки говоре да ће у овој кампањи ићи од врата до врата, ја предлажем грађанима да на вратима напишу - 'намојте да нас узнемиравате, ако сте негде нешто урадили оставите нам слику да видимо, а не да нам звоните на вратима, да би нам рекли како ћете ви када будете дошли на власт много боље радити'", предложио је Марковић.

"Сигурно је да ће и у овој кампањи бити поклона, два литра зејтина, три килограма брашна, шећера и не знамо шта све. Предлажем грађанима да узму те поклоне од сваког и сваком да кажу да ће за њега да гласају, тако да се сви добро надају", закључио је Марковић.

четвртак, 16. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара