Читај ми!

Јовановић: На изборе излазимо да бисмо победили Вучића

Лидер Либерално-демократске партије Чедомир Јовановић сматра да су ванредни парламентарни избори последња прилика да се кандидује политика довољно уверљива и ефикасна да пружи неопходне одговоре на проблеме који годинама оптерећују земљу и њене грађане, те да та странка на изборе излази да би победила Александра Вучића.

У писаној изјави достављеној медијима, Јовановић каже да је реч о политици од чијег спровођења зависи трансформација Србије у модерно, европско друштво.

"Унутрашње, регионалне и међународне политичке околности са којима се суочавамо превише су озбиљне да бисмо имали право на нове грешке због којих би највећу цену платиле генерације које долазе", навео је Јовановић.

Након четири године, како каже, Вучићеве власти, свакоме у Србији је јасно како ће изгледати наша земља уколико "после избора буде могао да се понаша онако како сам мисли да треба".

"Зато на ове изборе идемо да победимо Вучића, због тога што су нам потребни консолидација политичког живота и јачање институција, како се никад не би не поновило стање у којем је све у рукама једног човека и у којем је нормално да премијер буде и судија и тужилац и директор спортског клуба", закључио је Јовановић.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво