Читај ми!

Шесторо ухапшено због пуцњаве код Хоргоша, пронађено још 79 нелегалних миграната

Четворица држављана Авганистана и двојица држављана Турске ухапшена су након јутрошњег ватреног обрачуна две групе миграната у Хоргошу, у ком су погинула три мигранта, а један повређен.

Полиција у Кањижи ухапсила је шест особа, четворицу држављана Авганистана и двојицу држављана Турске, због постојања основа сумње да су извршили кривичнo делo недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, саопштио је МУП.

У напуштеном објекту у ком се догодила пуцњава, и у ком су осумњичени затечени, полиција је пронашла аутоматску пушку са више десетина комада припадајуће муниције.

Истовремено, припадници полиције су претрагом терена пронашли још једну аутоматску пушку, као и још 79 нелегалних миграната који су превезени у прихватне центре.

Рањеном мигранту указана је медицинска помоћ, а наставља се интензиван рад на расветљавању свих чињеница и околности овог догађаја, наводи се у саопштењу.

Шесторици осумњичених нелегуралних миграната је, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Суботици, одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежном тужилаштву.

уторак, 21. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара