Читај ми!

Саслушана жена из отетог таксија када је осумњичени после масовног убиства у Младеновцу покушао да побегне

У Вишем јавном тужилаштву у Смедереву, као сведок је испитана жена која се налазила у таксију када је У. Б, осумњичени за масовно убиство у околини Младеновца, ушао у тај аутомобил и претио да ће таксисту и њу разнети бомбом.

Жена је слагала У. Б. да је трудна како би спасла свој живот, сазнаје Танјуг. Испитивање таксисте који је возио тај аутомобил, заказано је за 1. јун. Осим њега, требало би да буде саслушано још пет сведока исти дан.

У. Б. се сумњичи да је 4. маја на територији Смедерева и Младеновца, хицима из аутоматске пушке убио осам, а покушао да убије 12 особа, саопштило је раније Више јавно тужилаштво у Смедереву које води истрагу у овом случају.

После масовног убиства сумња се да је У. Б. дошао до наплатне рампе "Мали Пожаревац" претио таксисти и путници истог аутомобила бомбом, чиме је принудио возача да га одвезе до села код Крагујевца где је и ухапшен. 

Осумњиченом У. Б. се стављају на терет кривична дела тешко убиство, недозвољена производња држања, ношења и промет оружја и експлозивних материја, отмица и неовлашћено коришћење туђег возила. Налази се у притвору од 5. маја, када је и ухапшен.

Неколико дана касније, ухапшен је његов отац Р. Б. због сумње да је извршио кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Приликом претреса објеката које користи Р. Б, отац осумњиченог, полиција је пронашла неколико стотина метака различитог калибра, барутно пуњење за муницију, по један пиштољ и револвер налик на ватрено оружје, једну ручно прављену направу са могућношћу окидања, као и неколико оптичких нишана и других различитих делова за ватрено оружје.

Такође се налази у притвору и ујак осумњиченог У.Б, Г. Г. који се сумњичи за кривична дела, неовлашћена производња, држање, ношење и промет оружја и екплозивних материја.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво