Отклоњене сметње у сателитском програму

Због техничких проблема "Телекома Србије", сателитски програм РТС-а јуче није било могуће пратити неколико часова у више европских земаља. РТС се извињава гледаоцима из иностранства, који су јуче у великом броју звали и тражили објашњење.

Сателитски програм РТС-а у више европских земаља јуче није било могуће пратити неколико часова због техничких проблема "Телекома Србије", посредством кога емитујемо програм.

У вечерњим часовима, РТС-у се јавио већи број гледалаца из Аустрије, Немачке, Француске, Шпаније и других земаља.

Обавештење које смо добили од "Телекома Србије", посредством кога се емитује наш програм преко сателита - гласи:

"До прекида у емитовању програма Радио-телевизије Србије дошло је због проблема на оптичком разделнику и на приступној опреми 'Телекома Србија' у телекомуникационом центру у Београду".

Извињавамо се гледаоцима, иако РТС није имао удела у настанку јучерашњих сметњи у емитовању.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије