Читај ми!

Дочек Нове године у Геронтолошком центру први пут од 2020. године – корисници ће славити уз музику и свечану вечеру

Први пут од пандемије ће у Геронтолошком центру на Бежанијској коси бити организован дочек Нове године. Корисници центра ће дочекати Нову годину уз чланове породице и пријатеље, а осим прославе, организоване су и бројне креативне радионице.

1На дочеку Нове године у Геронтолошком центру на Бежанијској коси биће присутно око 80 корисника те установе.

"Тражи се и место више, наступаће бенд, биће свечана вечера, тако да ћемо сви у радости и весељу да прославимо Нову годину", рекла је Катарина Крајиновић из Геронтолошког центра.

Додала је да дочек у тој установи није организован од пандемије коронавируса 2020. године, тако да су сви корисници узбуђени због прославе, а дочеку ће присуствовати и њихови чланови породице и пријатељи.

"Њихове жеље су, пре свега, усмерене на чланове породице, али пре свега, присутне су и жеље за здрављем, за весељем, за срећом, радошћу, музиком и добрим међуљудским односима", истакла је Катарина Крајиновић.

У Геронтолошком центру се организују различите креативне радионице у којима корисници добровољно учествују у складу са својим афинитетима, а за Бадње вече у капели ће се традиционално палити бадњак.

среда, 08. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара