Читај ми!

Никола Елезовић: Немамо званичних информација о здравственом стању мог оца

Никола Елезовић, син Илије Елезовића кога су припадници косовске полиције у среду ухапсили у северном делу Косовске Митровице, каже да породица нема званичних информација о његовом здравственом стању.

Илија Елезовић је онколошки болесник, а његов бранилац је рекао да је он и пре притвора био у јако лошем здравственом стању.

"Једину информацију коју имамо је од адвоката Љубомира Пантовића који га је јуче посетио у притворској јединици у Подујеву. Пренео нам је да је он тренутно јако лошег здравственог стања, да има потешкоћа, тегоба”, рекао је Никола Елезовић.

Указао је да је његов отац имао две тешке операције, као и да има метастазе.

Додао је да његовој породици велики број пријатеља пружа подршку.

“Илија има велики круг пријатеља и код Албанаца и код Срба и код муслимана. Сви зову, пружају подршку. Хвала им на томе, у име породице Елезовић, много нам то значи. Албанци, његови пријатељи, који су га знали и за време рата не могу да верују да се ово дешава”, истакао је Никола.

Поручио је да су убеђени у његову невиност.

"Ми смо сви убеђени у његову невиност и да није крив ни по једној тачки оптужнице. Верујемо да ће правда победити, јер знамо да мој отац невин", наглашава Никола.

Специјално тужилаштво у Приштини подигло је оптужницу против Илије Елезовића за наводни ратни злочин против цивилног становништва, а приштински суд одредио му је једномесечни притвор.

Ухапшен је у среду, а тога дана на КиМ су ухапшена још двојица Срба – Драган Миловић из Звечана и Зоран Костић из Прлужја, којима је такође одређен притвор.

Елезовићев бранилац, адвокат Љубомир Пантовић, рекао је да је његов клијент по хапшењу због погоршаног здравственог стања пребачен у приштинску болницу.

среда, 29. новембар 2023.
4° C

Коментари

Novcanice
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Macka i maticnjak
Крећете на пут и водите љубимца - како могу да помогну валеријана и матичњак
Oči su najlepši 'prozori na svetu'....
Длаке из ока? И то је могуће!
Pa
Tестирање вакцине против рака дојке
Dlaka iz ugla oka
Длаке из ока? И то је могуће!