Читај ми!

Олимпијски кругови

Емисија "Олимпијски кругови“ биће емитована 207. пут у суботу 25. маја у 14.57 (РТС 2). Почетак емисије резервисан је за успехе наших спортиста у претходних десетак дана. Џудиста Немања Мајдов постао је вицешампион света у Абу Дабију, веслачи Николај Пименов и Мартин Мачковић изборили су олимпијску квоту у Луцерну, док је атлетичарка Ангелина Топић поставила нови национални рекорд у скоку увис на митингу Дијамантске лиге у Мароку.

Београд је први пут био домаћин Европског првенства у таеквонду на коме је наша подмлађена репрезентација освојила сребро и две бронзе. Олимпијски комитет Србије организовао је ново дружење медија са спортистима који су се квалификовали за Париз.

Професор Драган Радовановић, председник Здравствене комисије ОКС причао је колико је важна едукација о антидопингу за спортисте, тренере и чланове медицинских тимова. Коришћење допинга штети здрављу такмичара и прети да им потпуно уништи каријеру.

Познати фоторепортер Ивица Веселинов говорио је како су настале неке од најбољих фотографија на Олимпијским играма у Токију. Приказаћемо и колику пажњу међу младима су привукли пројекти "Гледај да те виде, вози се бициклом“ и изложбе бакљи и маскота.

Емисију "Олимпијски кругови“ припремили су новинари Спортске редакције Предраг Милинковић, Радослав Симић, Предраг Страјнић и Ненад Ђуровић. 

 

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије