Читај ми!

Бунт

У сусрет 8. Бунт рок фестивалу, у овом издању емисије Бунт припремили смо за вас селекцију спотова који су током ове сезоне уживо снимљени у РТС-овом студију на Кошутњаку. Овај вид наступа је јединствен начин да се музички састави представе широком аудиторијуму и због тога користимо прилику да управо те снимке промовишемо.

Први у низу је спот састава E-play, за песму "Није да није".

Члан водитељског тима предстојећег Бунт рок фестивала и ове године биће фронтмен бенда "Болесна штенад"  Александар Марковић Лама, а песма "Париз" коју је његов бенд извео у емисији Бунт је премијерно представљена и наћиће се на њиховом новом албуму. 

"The Dridgers" су следећи на нашој листи - овај електро, поп, диско дуо на кратко је засијао на домаћој сцени. Освежили су нам сећање кад је у питању веза између музике и театра.

"Never ending music story 2" назив је албума Ивана Кљајића, он а и његов бенд су у студију РТС-а извели песму "Дарлинг".

Кратак осврт направићемо и кад је у питању музичка група "Ничим изазван". Ови момци - некада спортисти а сада музичари, извели су песму "Пусти љубав".

За крај, изабрали смо и изузетан наступ београдског дуа "Лира Вега". Мелодија песме "Велика жена" може бити одлично загревање пред излазак у град... 

Уредник и аутор емисије: Бранка Главоњић

Новинар: Милица Вујовић

 

Бунт Бунт

Autor:
РТС

Емисија "Бунт" је једна од најдуговечнијих рок емисија у историји Радио-телевизије Србије и једина емисија овог типа на медијској мапи региона. Успешно траје у континуитету већ две деценије. у јесен 2023. године, ауторка Бранка Главоњић и њен тим стартовали су нову, 21. ТВ сезону. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара