Читај ми!

Иван Јегдић, "Блажа и кљунови“, Љуба Томановић Бале, "Игралом“, "Хаџи продане душе“

Ове среде, угостили смо младог и талентованог кантаутора Ивана Јегдића. У РТС- овом Студију 9 на Кошутњаку уживо је извео песме "Казаљке", "Осам Дана" и најновији сингл - "На коленима".

Иван је у разговору са водитељем и новинаром Бунта, Николом Сабовљевићем открио када је први пут дошао у контакт са музиком, говорио је о првим текстовима,о изворимаинспирације,о данима проведеним у студију а поверио је и својепланове за будућност.. Такође, чућете и Јегдићеве ствавове о актуелним темама: да ли млађе генерациједо музике долазе у највећој мери (или искључиво) путем интернета и друштвених мрежа, која су тренутна обележја и трендови домаће музичке сцене и у комсмеру се она развија...

Новинарка Бунта, Милица Вујовић разговарала је Александром Караџићем (Ариго Саки) избенда "Блажа и кљунови“ и некадашњим чланомистог бенда - Љубом Томановићем Балетом, који је објавио ауторски албум под називом "Руке".

Бенд из Ниша, "Игралом” ових дана промовише свој трећи студијски албум "Премалим стварима", а недавно су објавили и спот за песму "Дан у животу". Са Младеном Марјановићем разговарали смо опредстојећимнаступима и плановима за даље.

Састав "Хаџи Продане Душе” екипа емисије Бунт је посетила у студију где вежбају. Пренели су утиске са промоције сингла "Матор млад" одржане у београдском Дому Омладине. Завирили смо и и у њихов студио и том приликом сусамо за гледаоце Бунта - извели две своје песме.

Ауторка емисије: Бранка Главоњић

Новинари: Милица Вујовић и Никола Сабовљевић

Редитељ емисије: Миодраг Коларић

 

Бунт Бунт

Autor:
РТС

Емисија "Бунт" је једна од најдуговечнијих рок емисија у историји Радио-телевизије Србије и једина емисија овог типа на медијској мапи региона. Успешно траје у континуитету већ две деценије. у јесен 2023. године, ауторка Бранка Главоњић и њен тим стартовали су нову, 21. ТВ сезону. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво