Читај ми!

Бенд "Ничим изазван"

Уочи београдског концерта, који су заказали за шести април и назвали га "Овде прича почиње“ - угостили смо поп рок бенд "Ничим изазван“, један од омиљених састава на домаћој и регионалној сцени.

Више од десет година "Ничим изазван стварају ауторску музику и успешно битишу на сцени. Познати су по сјајним наступима и одличним песмама, за које кажу да су “инспирисане љубављу, животом, различитим унутрашњим дилемама и свакодневицом, скривеном иза баналности која нас окружује...“

Уживо су у РТС- овом Студију 9, извели песме "Место за прве пољупце“, "Хајде дођи да поправиш ствари“ и "Пусти љубав“. Такође, видећете и три спота овог бенда - за песме "Боже како си?“, "Далеки крај“ и "Аурора“.

Упоредо са музичким идејама, чланови овог бенда велику пажњу посвећују и свом визуелном идентитету. На који начин размишљају о својој каријери, музици и шта припремају за концерт у априлу, сазнаћемо кроз разговор који је Бранка Главоњић водила са двојицом аутора бенда- Бојаном Глувајићем и Борисом Бакаловим.

Ауторка емисије: Бранка Главоњић

Редитељ емисије: Миодраг Коларић

 

 

Бунт Бунт

Autor:
РТС

Емисија "Бунт" је једна од најдуговечнијих рок емисија у историји Радио-телевизије Србије и једина емисија овог типа на медијској мапи региона. Успешно траје у континуитету већ две деценије. у јесен 2023. године, ауторка Бранка Главоњић и њен тим стартовали су нову, 21. ТВ сезону. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво