"Охајо“

У новом издању Бунта очекује вас уживо наступ бенда "Охајо“- супер финалиста прошлогодишње, пете додели регионалних награда за најбољу песму Задужбине Милан Младеновић.

У РТС-овом Судију 9 на Кошутњаку, бенд је уживо извео песмуПуткоја је заузела другу позицију на овом престижном такмичењу, као и песме Сијам”, и “Најбољи друг”.

Занимљиво је да ауторски тројац овог састава чине реномирани музичари, представници домаће рок сцене: Душан Страјнић - фронтмен бенда "Стреј Дог, Марко Ајковић- бубњар групе "Артан Лили и Дарио Вуксановић, из бенда "Савана.

У овом издању емисије Бунт, сазнаћете и како је настао састав "Охајо, како тече стваралачки процес када у њему учествују аутори који се "добро разумеју“, да ли је и на који начин на њихов рад утицало то што нису освојили награду Милан Младеновић и наше редовно питање гостима емисије - шта музика представља у њиховим животима.

Такође, видећете и спотове за песме “Пут” и “Сијам” које је публика оценила као пријатно изненађење на домаћој музичкој сцени, као "песме које вас изнова изазивају да их слушате.

Ауторка емисије: Бранка Главоњић

Редитељ емисије: Миодраг Коларић

Бунт Бунт

Autor:
РТС

Емисија "Бунт" је једна од најдуговечнијих рок емисија у историји Радио-телевизије Србије и једина емисија овог типа на медијској мапи региона. Успешно траје у континуитету већ две деценије. у јесен 2023. године, ауторка Бранка Главоњић и њен тим стартовали су нову, 21. ТВ сезону. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво