Читај ми!

Новогодишњи поглед на 2023.

Tрадиционално, као и сви - и наш тим у последњем издању емисије Бунт у години се опрашта од претходне и са пуно ентузијазма исчекује Нову годину, прижељкујући нова узбуђења, занимљиве догађаје, тренутке радости и осмо издање нашег Бунт рок фестивала.

Како емисија Бунт увек спаја ново и старо, наши стари познаници - појављују се у својој новој улози. Видећете премијерно спотове за ауторску песму "Аура“ коју потписује Лама, фронтмен бенда "Болесна Штенад и екранизацију нумере "Рокамо јако“ победника трећег Бунт рок фестивала, бенда "Вива Вопс.

Бендови "Лира Вега“ и "Вирвел“ резимираће каква је за њих била 2023. година.

Момци из бенда "Драм који су уочи Нове године одржали неколико концерата, повериће колико се радују свом другом концерту у престоници (29.12.) али и по чему ће упамтити годину за нама.

Сазнаћете шта има ново код бендова "Шкофја Лока и "Стефан Немања.

Такође, подсетићемо вас због чега је све значајан легендарни београдски Клуб студената технике, популарни "КСТ“- како за све домаће рок ауторе, тако и за Бунт рок фестивал...

Аутор емисије: Бранка Главоњић

Новинари: Милица Вујовић, Страхиња Поповић и Никола Сабовљевић

 

Бунт Бунт

Autor:
РТС

Емисија "Бунт" је једна од најдуговечнијих рок емисија у историји Радио-телевизије Србије и једина емисија овог типа на медијској мапи региона. Успешно траје у континуитету већ две деценије. у јесен 2023. године, ауторка Бранка Главоњић и њен тим стартовали су нову, 21. ТВ сезону. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво