Читај ми!

Завршница Бунт рок турнеје 2023

Иза нас је узбудљиво фестивалско лето и у овом посебном издању Бунт рок турнеје водимо вас на четири фестивала. Велико узбуђење је било пратити наступе победника седмог Бунт рок фестивала састав "Монах” из Ниша а поред њих и многе друге сјајне наступе различитих извођача.

На мапи Бунт рок турнеје нашао се Нови Сад где се одржао дванаести "ТАКТ” фестивал.
Такт окупља неафирмисане композиторе и текстописце, на овом фестивалу заступљени су различити језици а старосне границе не постоје. Главни део програма су наступи такмичара мотивисани љубављу према музичком стваралаштву за неке од њих ово је први јавни наступ. Прво место по мишљењу жирија припало је Марку Бабовићу док је друго место освојио састав "Sin Seekas” које памтимо по освојеном трећем месту на седмом Бунт рок фестивалу.

Сазнаћете и зашто је важно подржати младе ауторе данас и на који начин то ради Задужбина Милана Младеновића. Гости су Маја Маричић, председница Управног одбора Задужбине и Вук Стевановић члан бенда "Љубичице”, који су овогодишњи добитник награде Милан Младеновић за најбољу песму у региону.

Водимо вас и на осмо издање фестивала "Док 'н' Ритам” јединог у региону који пласира искључиво музичке “документарце”. Концертом састава "Монах” на овом фестивалу Бунт рок турнеја је заокружена.

Бунт, Бунт рок фестивал и Удружење музичара џеза, забавне и рок музике Србије годинама одржавају успешну сарадњу са циљем одржања и презентације квалитетне музике у нашој земљи. Тако смо и ове године присуствовали на веома важној манифестацији Удружења а то је додела годишњих награда за најоствареније ауторе - Годум.

Аутор емисије Бранка Главоњић

Новинари Милица Вујовић, Страхиња Поповић, Никола Сабовљевић

 

Бунт Бунт

Autor:
РТС

Емисија "Бунт" је једна од најдуговечнијих рок емисија у историји Радио-телевизије Србије и једина емисија овог типа на медијској мапи региона. Успешно траје у континуитету већ две деценије. у јесен 2023. године, ауторка Бранка Главоњић и њен тим стартовали су нову, 21. ТВ сезону. [ детаљније ]

Коментари

Eto
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Novcanice
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Macka i maticnjak
Крећете на пут и водите љубимца - како могу да помогну валеријана и матичњак
Oči su najlepši 'prozori na svetu'....
Длаке из ока? И то је могуће!
Pa
Tестирање вакцине против рака дојке